Utiliteit

Utiliteit

Specialistisch installateur voor de utiliteitsbouw

Als u kiest voor zekerheid

SaveTech ontwikkelt en levert technische installaties voor de utiliteitsbouw. Vanuit onze expertise weten wij wat er speelt in deze branche en wat organisaties en aannemers nodig hebben. In al onze werkzaamheden staat duurzaamheid en veiligheid voorop.

  • Hoogwaardige installaties
  • Duurzaam en veilig
  • Expert in installaties voor utiliteitsbouw

Technische installaties voor de utiliteit

Wij verzorgen installaties voor de utiliteitsbouw zoals klimaatinstallaties in bedrijfspanden, drinkwaterinstallaties in zorgcentra of ziekenhuizen en cv-installaties op bijvoorbeeld scholen. Alle specifieke regelgeving m.b.t. legionella en brandpreventie is bij ons bekend en dankzij jarenlange ervaring in deze sector zelfs uitgegroeid tot een expertise. Wij hebben als installateur onder meer ervaring bij:

  • Scholen
  • Retail
  • Zorgcentra
  • Ziekenhuizen

Onderhoud en beheer installaties installaties utiliteitsbouw

In een publieke omgeving is er behoefte aan gedegen onderhoud en beheer van de installaties. Dankzij goede onderhoudsplannen en een servicedienst die 24/7 klaarstaat zorgen we voor een optimale zekerheid van al uw installaties.

Wilt u een kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Wat klanten over
ons zeggen

Januari, 2021 “Adequate storingsanalyse en proactieve reactie op ontstane problemen. Service en klantvriendelijke behandeling”

Fam. van Gelderen Hagesteijn

December, 2020 De landelijke dekking die SaveTech biedt en de digitale verwerking van opdrachtbonnen ervaren wij als zeer positief. Of het nu voor een spoedopdracht is of voor het vervangen van een keukenmengkraan, in overleg is bijna alles mogelijk.

Van Wijnen Ties Lambrichts

December, 2020 SaveTech is een zeer prettig en gerenommeerd bedrijf die ons goed adviseert. Zij voeren voor ons corrigerende maatregelen uit op het gebied van legionellapreventie en brandpreventie.

Warmtebouw Ronald de Graaf

December, 2020 SaveTech is voor ons een betrouwbare partner, ze zijn glashelder en reageren direct met een oplossing.

Nico Adriaans Stichting Ishèle Levy