training legionellapreventie

Wij zijn Savetech

specialist in legionellapreventie

Bij een BRL 6010-gecertificeerd bedrijf moet minstens één legionellapreventie-adviseur leidingwaterinstallaties in vaste dienst zijn. Wilt u aan de slag als adviseur legionellapreventie of meer leren over legionellapreventie? Bij SaveTech helpen we u met training of advies.

Na de vervanging van de waterleidingwet door de drinkwaterwet in 2011 is legionellapreventie voor veel organisaties steeds belangrijker geworden. SaveTech merkte vanuit haar expertise in waterinstallaties dat bij veel organisaties de kennis over dit onderwerp ontbrak. Daarom geven we advies en trainingen aan beheerders, monteurs en iedereen die zich bezighoudt met het onderhoud van technische installaties en meer wil weten over de wetgeving op het gebied van legionellapreventie.

Tijdens de cursus legionellapreventie komen de volgende onderwerpen aan bod

In onze training brandpreventie leert u:

  • Wat is legionella en welke risico’s levert het op?
  • Welke eisen stelt de BRL 6010 aan de uitvoering van risicoanalyses conform het Drinkwaterbesluit?
  • Het uitvoeren van risicoanalyses en het daarover rapporteren aan de opdrachtgever
  • Het opstellen van een beheersplan
  • Het toepassen van alternatieve legionellabestrijdingstechnieken en de voorwaarden die daarbij gelden
  • Het praktisch en veilig uitvoeren van maatregelen in het kader van een beheersplan
Certificeringen

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in legionellapreventie en we hebben alle benodigde certificeringen in huis. Dankzij onze flexibele en transparante houding kunt u makkelijk met ons schakelen en weet u altijd wat u van ons kunt verwachten.

Wilt u een kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Wat klanten over
ons zeggen

Januari, 2021 “Adequate storingsanalyse en proactieve reactie op ontstane problemen. Service en klantvriendelijke behandeling”

Fam. van Gelderen Hagesteijn

December, 2020 De landelijke dekking die SaveTech biedt en de digitale verwerking van opdrachtbonnen ervaren wij als zeer positief. Of het nu voor een spoedopdracht is of voor het vervangen van een keukenmengkraan, in overleg is bijna alles mogelijk.

Van Wijnen Ties Lambrichts

December, 2020 SaveTech is een zeer prettig en gerenommeerd bedrijf die ons goed adviseert. Zij voeren voor ons corrigerende maatregelen uit op het gebied van legionellapreventie en brandpreventie.

Warmtebouw Ronald de Graaf

December, 2020 SaveTech is voor ons een betrouwbare partner, ze zijn glashelder en reageren direct met een oplossing.

Nico Adriaans Stichting Ishèle Levy