Over ons

Installatiebedrijf

SaveTech: Landelijke installateur voor utiliteit en industrie

SaveTech is een flexibel en deskundig installatiebedrijf voor utiliteit en industrie. We richten ons op drinkwaterinstallaties, klimaatinstallaties, cv-installaties, overig leiding en brand- en legionellapreventie.

Betaalbaar maatwerk

Onze diensten zijn betaalbaar, flexibel en transparant. Als klant kun je altijd bij ons aankloppen met een vraag en onze monteurs hebben veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je snel en persoonlijk kunt overleggen.


Duurzaamheid

SaveTech vindt het belangrijk op een duurzame en verantwoordelijke manier te werken. Dit blijkt in onze product-adviezen, de keuze voor materialen en de omgang met ons personeel.

Een verandering in de plannen? Onvoorziene problemen? Onze monteurs gaan er oplossingsgericht en flexibel mee om. Wilt u ook ervaren hoe het is om met ons als technisch installatiebureau te werken? Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak. 

 

Advies

SaveTech: advies en training voor brand- en legionellapreventie

Vanuit onze expertise op het gebied van installaties delen we graag onze kennis over legionellapreventie en brandpreventie. Daarom hebben we trainingen en andere adviesdiensten ontwikkeld op dit gebied.

 
Opleidingen en controles

Vanuit onze ervaring, ondernemersgeest en specialisme helpen we bedrijven met advies en opleidingen op het gebied van legionellapreventie en brandpreventie. Naast deze trainingen controleren we ook onder meer badkamer, woonhuis, cv-installaties, chemische en thermische desinfectie en andere installaties. Ook de controle van keer- en brandkleppen, terugstroombeveiligingen en branddoorvoeringen worden door onze adviseurs gedaan.


Diensten

SaveTech is uw persoonlijke, professionele en voordelige partner op het gebied van:

  •  Legionella preventie
  •  Brandveiligheid inspecties
  •  Nen 3140 / Nen 1010 keuringen
  •  Energie besparingsadviezen
  •  Projectmanagement
  •  Scios keuringen
  •  Woningkeuringen Installatietechnisch ontwerpen

Duurzaamheid

SaveTech vindt het belangrijk op een duurzame en verantwoordelijke manier te werken. Dit blijkt in onze product-adviezen, de keuze voor materialen en de omgang met ons personeel.

Een verandering in de plannen? Onvoorziene problemen? Onze adviseurs gaan er oplossingsgericht en flexibel mee om. Wilt u ook ervaren hoe het is om met ons als installatie-adviesbureau te werken? Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Wilt u een kennismaken? Neem dan contact met ons op!

WAAROM SAVETECH?

Altijd bereikbaar

We behandelen telefoontjes 24 uur per dag 7 dagen in de week, zodat u eventuele problemen kunt oplossen wanneer u maar wilt. Ons noodhulpteam is de plek waar u de storing snel kunt verhelpen.

Gekwalificeerde monteurs
Al onze teamleden zijn hooggekwalificeerd. Ze worden allemaal getraind volgens de nieuwste technologieën. Onze nieuwkomers werken samen met ervaren collega’s.
Scherpe tarieven
 SaveTech hanteert scherpe tarieven voor elke klant.
Korte lijnen

Wij zijn een zeer directe organisatie met korte lijnen. Wij maken onze monteurs zelf verantwoordelijk voor het klantcontact, waardoor telefoneren naar het hoofdkantoor bijna niet nodig is.

Bel ons:

088 400 71 00

Adres:

De Lepenwei 12 N, Geldermalsen