Over ons

Wij zijn Savetech

Landelijke installateur voor utiliteit en industrie

SaveTech is een flexibel en deskundig installatiebedrijf voor utiliteit en industrie. We richten ons op sanitaireinstallaties, klimaatinstallaties, cv-installaties, overig leidingwerk en brand- en legionellapreventie.

Over SaveTech

Sinds onze oprichting in 2014 hebben we maar 1 doel, onze klanten verassen met betaalbaar, flexibel en transparant installatiewerk. We noemen onszelf dan ook graag de ‘nieuwe installateur’.  Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een enthousiaste groep monteurs waarbij u als klant altijd centraal staat. Naast onze installateurswerkzaamheden geven we ook advies op het gebied van legionella- en brandpreventie.

Sinds 2017 zijn wij gevestigd in Geldermalsen en we voeren vanuit ons kantoor in Nederland maar ook in België en Duitsland onze werkzaamheden uit. 
Wij beschikken over 100m2 magazijn en samen met Franssen Service 400m2 aan werkplaats.
Samen met onze partner Franssen Service voeren wij ook diverse soorten laswerkzaamheden uit.
 

Betaalbaar maatwerk

Onze diensten zijn betaalbaar, flexibel en transparant. Als klant kun je altijd bij ons aankloppen met een vraag en onze monteurs hebben veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je snel en persoonlijk kunt overleggen.

Duurzaamheid

SaveTech vindt het belangrijk op een duurzame en verantwoordelijke manier te werken. Dit blijkt in onze product-adviezen, de keuze voor materialen en de omgang met ons personeel.

Een verandering in de plannen? Onvoorziene problemen? Onze monteurs gaan er oplossingsgericht en flexibel mee om. 

Wilt u ook ervaren hoe het is om met ons als technisch installatiebureau te werken? Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Wat klanten over
ons zeggen

De landelijke dekking die SaveTech biedt en de digitale verwerking van opdrachtbonnen ervaren wij als zeer positief. Of het nu voor een spoedopdracht is of voor het vervangen van een keukenmengkraan, in overleg is bijna alles mogelijk.

Van Wijnen Ties Lambrichts

SaveTech is een zeer prettig en gerenommeerd bedrijf die ons goed adviseert. Zij voeren voor ons corrigerende maatregelen uit op het gebied van legionellapreventie en brandpreventie.

Warmtebouw Ronald de Graaf

SaveTech is voor ons een betrouwbare partner, ze zijn glashelder en reageren direct met een oplossing.

Nico Adriaans Stichting Ishèle Levy

Prettig bedrijf om mee te werken. Patrick komt zijn afspraken altijd nauwkeurig na. Problemen kunnen snel ontstaan in de installatie, gelukkig worden deze altijd snel opgelost.  

Rendon Onderhoudsgroep Fred Ceulemans