Over ons advies

Wij zijn Savetech

advies brand- en legionellapreventie

Vanuit onze expertise op het gebied van installaties delen we graag onze kennis over legionellapreventie en brandpreventie. Daarom hebben we trainingen en andere adviesdiensten ontwikkeld op dit gebied.

Over SaveTech

Sinds onze oprichting in 2014 hebben we maar 1 doel, onze klanten verassen met betaalbaar, flexibel en transparant installatiewerk. We noemen onszelf dan ook graag de ‘nieuwe installateur’.  Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een enthousiaste groep monteurs waarbij u als klant altijd centraal staat. Naast onze installateurswerkzaamheden geven we ook advies op het gebied van legionella- en brandpreventie.

Sinds 2017 zijn wij gevestigd in Geldermalsen en we voeren vanuit ons kantoor in Nederland maar ook in België en Duitsland onze werkzaamheden uit. 
Wij beschikken over 100m2 magazijn en samen met Franssen Service 250m2 aan werkplaats.
Samen met onze partner Franssen Service voeren wij ook diverse soorten laswerkzaamheden uit.
 

Opleidingen en controles

Vanuit onze ervaring, ondernemersgeest en specialisme helpen we bedrijven met advies en opleidingen op het gebied van legionellapreventie en brandpreventie. Naast deze trainingen controleren we ook onder meer badkamer, woonhuis, cv-installaties, chemische en thermische desinfectie en andere installaties. Ook de controle van keer- en brandkleppen, terugstroombeveiligingen en branddoorvoeringen worden door onze adviseurs gedaan.

Diensten

SaveTech is uw persoonlijke, professionele en voordelige partner op het gebied van:

  •  Legionella preventie
  •  Brandveiligheid inspecties
  •  Nen 3140 / Nen 1010 keuringen
  •  Energie besparingsadviezen
  •  Projectmanagement
  •  Scios keuringen
  •  Woningkeuringen
  •  Installatietechnisch ontwerpen

Duurzaamheid

SaveTech vindt het belangrijk op een duurzame en verantwoordelijke manier te werken. Dit blijkt in onze product-adviezen, de keuze voor materialen en de omgang met ons personeel.

Een verandering in de plannen? Onvoorziene problemen? Onze adviseurs gaan er oplossingsgericht en flexibel mee om. Wilt u ook ervaren hoe het is om met ons als installatie-adviesbureau te werken? Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Wilt u een kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Wat klanten over
ons zeggen

Januari, 2021 “Adequate storingsanalyse en proactieve reactie op ontstane problemen. Service en klantvriendelijke behandeling”

Fam. van Gelderen Hagesteijn

December, 2020 De landelijke dekking die SaveTech biedt en de digitale verwerking van opdrachtbonnen ervaren wij als zeer positief. Of het nu voor een spoedopdracht is of voor het vervangen van een keukenmengkraan, in overleg is bijna alles mogelijk.

Van Wijnen Ties Lambrichts

December, 2020 SaveTech is een zeer prettig en gerenommeerd bedrijf die ons goed adviseert. Zij voeren voor ons corrigerende maatregelen uit op het gebied van legionellapreventie en brandpreventie.

Warmtebouw Ronald de Graaf

December, 2020 SaveTech is voor ons een betrouwbare partner, ze zijn glashelder en reageren direct met een oplossing.

Nico Adriaans Stichting Ishèle Levy