Industrie

Industrie

Specialistisch installateur voor de industrie

SaveTech ontwikkelt en levert technische installaties voor de industrie. Vanuit onze expertise weten wij wat er speelt in de industrie en wat organisaties nodig hebben. In al onze werkzaamheden staat duurzaamheid en veiligheid voorop.

  • 24/7 servicedienst
  • Duurzaam en veilig
  • Expert in industriële installaties

Technische installaties voor de industrie

Naast ons specialisme in installaties voor de utiliteitsbouw ligt ons andere expertise in de industrie. Wettelijke eisen aan materialen en verbindingen zijn bij ons bekend en vormen voor onze gespecialiseerde monteurs geen enkel probleem. We zijn bekend met de specifieke installatiebehoeften, eisen en certificeringen die voor de industrie kenmerkend zijn.

In een industriële omgeving voldoen standaardinstallaties maar zelden. Daarom specialiseren wij ons als installateur voor de industrie in installaties op maat, afhankelijk van de wensen, eisen en behoeften van de klant.

Onderhoud en beheer installaties industrie

In een omgeving die altijd moet werken is er behoefte aan gedegen onderhoud en beheer van de installaties. Dankzij goede onderhoudsplannen en een servicedienst die 24/7 klaarstaat zorgen we voor een optimale bedrijfszekerheid van al uw installaties.

Wilt u een kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Wat klanten over
ons zeggen

Januari, 2021 “Adequate storingsanalyse en proactieve reactie op ontstane problemen. Service en klantvriendelijke behandeling”

Fam. van Gelderen Hagesteijn

December, 2020 De landelijke dekking die SaveTech biedt en de digitale verwerking van opdrachtbonnen ervaren wij als zeer positief. Of het nu voor een spoedopdracht is of voor het vervangen van een keukenmengkraan, in overleg is bijna alles mogelijk.

Van Wijnen Ties Lambrichts

December, 2020 SaveTech is een zeer prettig en gerenommeerd bedrijf die ons goed adviseert. Zij voeren voor ons corrigerende maatregelen uit op het gebied van legionellapreventie en brandpreventie.

Warmtebouw Ronald de Graaf

December, 2020 SaveTech is voor ons een betrouwbare partner, ze zijn glashelder en reageren direct met een oplossing.

Nico Adriaans Stichting Ishèle Levy