Sanitaire installaties

Sanitaire installaties

drinkwaterinstallaties

SaveTech: specialist in drinkwaterinstallaties

SaveTech is een specialistisch installateur voor drinkwater installaties. Onze werkzaamheden zijn het installeren, keuren en onderhouden van drinkwater installaties voor utiliteit en industrie. Naast de installatie-technische werkzaamheden geven we advies op het gebied van legionellapreventie.

De loodgieter van vroeger, de installateur van nu

Loodgieterswerk en installateurswerk heeft een bepaalde overlap. Het werk van de loodgieter op het gebied van drinkwater installaties wordt tegenwoordig vaak uitgevoerd door specialistische installateursbedrijven zoals SaveTech. Om onze belofte van specialistische kennis waar te maken hebben we uitsluitend goed opgeleide en gecertificeerde technici in dienst.

Drinkwaterinstallaties: verder dan de uitvoering

Bij SaveTech gaat installatietechniek verder dan de uitvoering. We nemen namelijk ook altijd een stuk analyse mee en maken alvast een plan voor het onderhoud van de drinkwaterinstallaties.

Drinkwaterinstallaties: legionellapreventie

Vanuit ons vak, de installatietechniek, hebben we ons ontwikkeld tot aanspreekpunt en expert in legionellapreventie. Van de uitvoering en het onderhoud van bijvoorbeeld waterleidingen tot advies en training.

Dankzij onze flexibele en transparante houding kunt u altijd snel schakelen met onze monteurs, zijn we open over prijzen en werken we snel en efficiënt.

Wilt u een kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!