Leidingwerk

Leidingwerk

leidingwerk

SaveTech: specialist in leidingwerk

SaveTech is uw vertrouwde installateur voor allerhande leidingwerk zoals sprinklerinstallaties, waterleidingen en ventilatiekanalen. We schakelen snel, zijn goed bereikbaar en zitten door heel Nederland. Dankzij onze 24/7 servicedienst kunt u ook bij storingen of lekkages altijd op ons rekenen.

  • 24/7 servicedienst
  • Landelijk actief
  • Gecertificeerd personeel
Sprinkler-installaties

Vanuit ons specialisme in brandpreventie en brandwerende doorvoeringen installeren we ook sprinkler-installaties voor industrie en utiliteit. Naast de installatie hiervan voeren we ook het onderhoud en reparaties aan sprinklerinstallaties uit.

Ventilatie

Een gezonde en schone lucht draagt bij aan een fijnere (werk)omgeving voor uw personeel of gasten. SaveTech is installateur voor allerhande ventilatiekanalen en installaties.

Duurzaam

SaveTech vindt duurzaam en verantwoord ondernemen erg belangrijk. En dat zie je terug in onze materiaalkeuze, omgang met het personeel en productkeuze.

Installatie

Onze monteurs en adviseurs zijn gespecialiseerd in allerhande leidingwerk en we hebben alle benodigde certificeringen in huis. Dankzij onze flexibele en transparante houding kunt u makkelijk met ons schakelen en weet u altijd wat u van ons kunt verwachten.

Wilt u een kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!