Legionella
preventie

Legionella<br>preventie<br>

LEGIONELLA PREVENTIE

SaveTech is uw vertrouwde installateur met vergaande expertise in legionella preventie. Onze monteurs hebben kennis van alle voorschriften en certificeringen. We schakelen snel, zijn goed bereikbaar en zitten door heel Nederland. Dankzij onze 24/7 servicedienst kunt u ook bij storingen of lekkages altijd op ons rekenen.

Waterkwaliteit in drinkwaterinstallaties kan door verschillende oorzaken verstoord raken met als gevolg een legionella besmetting. SaveTech heeft vanuit de werkzaamheden in drinkwaterinstallaties ook een expertise op het gebied van legionella preventie ontwikkeld.

Diensten

Wij houden ons onder andere bezig met wateronderzoek, reiniging en desinfectie, risicoanalyses, advies en andere legionella-gerelateerde diensten. 

Risico-analyse en beheersplan

SaveTech biedt onder andere een risico-analyse en beheersplan voor legionella aan. Op deze manier bent u voor de lange termijn verzekerd van een goede en veilige omgang met legionella in uw werk- of woonomgeving.

Onderhoud en beheer waterinstallaties

Om legionella besmettingen te voorkomen hebben wij een onderhouds- en beheerplan ontwikkeld voor uw drinkwaterinstallaties. Onze vakbekwame monteurs zorgen voor regelmatige controles en onderhoud. Dankzij goede onderhoudsplannen en een servicedienst die 24/7 klaarstaat zorgen we voor een optimale bedrijfszekerheid van al uw installaties.