Brandpreventie

Brandpreventie

Brandwerend afwerken

specialist in brandwerend doorvoeren en afwerken

SaveTech is uw vertrouwde installateur voor brandwerend afwerken en brandwerende doorvoeringen. De montage hiervan gebeurt volgens alle voorschriften en certificeringen. We schakelen snel, zijn goed bereikbaar en zitten door heel Nederland. Dankzij onze 24/7 servicedienst kunt u ook bij storingen of lekkages altijd op ons rekenen.

Brandwerende doorvoeringen en afwerkingen worden nogal eens vergeten door installateurs die daar geen ervaring mee hebben. SaveTech is expert op dit gebied en helpt u hiermee van projectplan tot realisatie. Ook geven we advies en trainingen aan monteurs, beheerders en andere professionals die regelmatig te maken hebben met brandwerende installaties.

Brandblusmiddelen (REOB certificering)

Vanuit ons specialisme in brandpreventie en brandwerende doorvoeringen installeren we ook brandblusmiddelen. Naast de installatie hiervan voeren we ook het onderhoud en keuringen aan brandblusmiddelen uit

Inspectie, onderhoud en risicoanalyse

Onze adviseurs kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van brandwerende doorvoeringen. Van risicoanalyse vooraf tot het beheer van logboeken, tekeningen en garantiecertificaten.

Installatie

Onze monteurs en adviseurs zijn gespecialiseerd in brandpreventie en we hebben alle benodigde certificeringen in huis. Dankzij onze flexibele en transparante houding kunt u makkelijk met ons schakelen en weet u altijd wat u van ons kunt verwachten.

Wilt u een kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!